Przypomnij sobie restaurację, którą lubisz, z którą wiążesz piękne i pyszne wspomnienia. Pamiętasz, co sprawia, że właśnie ta, a nie inna skradła Twoje serce? Zapewne jest kilka czynników, ale o jeden z nich z przyjemnością pomożemy Ci zadbać!
Pyszna, świeżo palona kawa w różnych odsłonach sprawi, że goście Twojej restauracji będą nie tylko wracali w jej gościnne progi, ale przyprowadzą bliskie sercu osoby. Spotkania z filiżanką dobrej kawy sprzyjają rozmowom, budowaniu wspomnień, są wspaniałym sposobem na pierwszą i kolejną randkę!
Kawa do restauracji i kawiarni od Fratelli Caffee to przede wszystkim świeżo palona kawa z lokalnej palarni, dostarczana zawsze w terminie. To jednak nie wszystko! Specjaliści z naszej firmy sprawnie zainstalują Twój ekspres do kawy, zapewnią jego serwis, a także przeprowadzą szkolenia dla Ciebie i Twoich pracowników. Wówczas kawa, którą zaserwujesz swoim gościom będzie nie tylko jakościowa, ale także profesjonalnie podana.
Oferujemy:
- Świeżo paloną kawę kraftową (od 59,99 zł do 129,99 zł brutto za 1 kilogram kawy)
- Terminowe dostawy
- Sprawną instalację, serwis i finansowanie ekspresów
- Ekspresy do kawy topowych marek, cieszące się intuicyjną obsługą i niezawodnością
Szeroki wybór modeli w dogodnym abonamencie:
- umowa na 24 miesiące
- ekspresy automatyczne w przedziale cenowym 180 zł – 656 zł
- ekspresy kolbowe w przedziale cenowym 250 zł – 1500 zł
Abonament, który proponujemy uwzględnia:
- Dynamicznie zmieniające się okoliczności takie, jak sezonowość czy ograniczenia związane z sytuacją pandemiczną w kraju
Jednocześnie zapewniamy:
- Szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów – od środków chemicznych niezbędnych w gastronomii, poprzez ekologiczne kubki jednorazowe, porcelanę, aż po cukier, ciasteczka do kawy i inne
- Szkolenia dla Ciebie i Twojego teamu
Współpracujemy z restauracjami w całej Polsce, które doceniają nas za elastyczność oraz oferowanie kawy rzemieślniczej w cenie kawy przemysłowej. Gorąco zachęcamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami handlowymi, którzy przygotują dla Ciebie indywidualną ofertę. W tym celu przejdź do zakładki KONTAKT.
Kawa z własnym logo?
Dla nas to nic trudnego! Kawa z własnym logo, to zawsze dobry pomysł. To miły wyróżnik, podkreślający wyjątkowość miejsca i dbałość o najmniejszy szczegół. Nasza kawa to wyjątkowy smak i zapadający w pamięć aromat najlepszych ziaren palonych w piecach rzemieślniczych. Specjalnie dla Ciebie wypalimy kawy klasyczne, a także aromatyzowane, zawsze świeże i zawsze z gwarancją jakości. Jesteśmy w stanie sprostać rosnącym wymaganiom naszych klientów, a każde zamówienie traktujemy indywidualnie. Możemy stworzyć mieszankę specjalnie wpasowującą się w Twój gust i smak, opatrując opakowanie Twoim logo. Brzmi wspaniale, prawda?
Kawa od Fratelli Caffee to:
- Ziarna z najlepszych plantacji na świecie
- Kawa rzemieślnicza, zawsze świeżo palona
- Kawy klasyczne oraz aromatyzowane
- Możliwość stworzenia mieszanki specjalnie dla Klienta
- Profesjonalna i zaangażowana obsługa w trakcie realizacji zamówień oraz posprzedażowa
- Elastyczna i wygodna umowa
- Wsparcie marketingowe
Postaw na oryginalność i unikatowość! Sprawdź naszą ofertę i przekonaj się, że jest ona w zasięgu Twojej ręki.
Zaufaj ekspertom od kawy, znającym potrzeby dzisiejszego rynku.
Skontaktuj się z nami, by poznać szczegóły oferty dostosowanej do Twoich potrzeb. Zapraszamy do świata Fratelli Caffe.
Kawa do restauracji
W każdej dobrej restauracji wiele pracy wkłada się w dostarczanie gościom najlepszych smaków na każdym talerzu. Zatem i kawa, która jest serwowana, powinna być traktowana z taką samą starannością.
W ostatnich latach, restauracje którym zależy na powracających klientach, przestawiły się na stosowanie składników wysokiej jakości – od najwyższej jakości kawałków mięsa po organiczne warzywa i własne pieczywo. Dlaczego więc nie podać kawy rzemieślniczej która do tego pasuje? Konsumenci coraz bardziej interesują się pochodzeniem i jakością spożywanych produktów, a zamawiana kawa do restauracji nie jest tego wyjątkiem.
Ponieważ lubimy słodycze, najlepsza kawa do restauracji powinna mieć nuty czekolady i karmelu, które występują w wielu deserach.
Kawa może być również używana jako coś więcej niż napój. Niektóre desery wykorzystują ją jako składnik lub jako dodatek smakowy. Na przykład tiramisu i affogato to dwa popularne desery na bazie kawy.
Kawa dla restauracji, która pasuje do dań lub deserów może nie być pierwszą rzeczą, o której myślisz otwierając restaurację. Jest to jednak szansa na zapewnienie klientom większej wartości i poprawę ich ogólnego doświadczenia wizyty w Twoim miejscu.
W wielu restauracjach nie jest już kwestią tego, czy kawa kraftowa powinna znaleźć się w menu, czy nie, ale jakie jej rodzaje możliwe są do wyboru. Teraz bardziej niż kiedykolwiek klienci oczekują wyjątkowej kawy i pysznego jedzenia. W końcu najważniejsza jest jakość – a to oznacza, że żaden szczegół nie powinien zostać pominięty.